Esports 25.05.2020

Online #StayHome NBA2K20

Op Hemelvaartsdag vond het eerste online NBA2K20-toernooi plaats. Het toernooi werd mogelijk gemaakt voor de leden van Rotterdam Basketball. NBA2K20 is de online versie van de NBA, werelds grootste basketbal competitie. Veel basketbal liefhebbers spelen dit spel online en steken hier naast de uren op het veld ook voldoende game uren in. Het aantal aanmeldingen waren meer dan voldoende om een mooi toernooi van te maken! Buiten was het met 35 graden te warm om zelf op het basketbalveld aan de slag te gaan waardoor er online een fantastisch toernooi werd gespeeld. Heerlijk koel binnen werden de poule wedstrijden afgerond en stonden de twee beste spelers tegenover elkaar in de finale. De finale was in het begin even aftasten maar toen de eerste drie punter er in zat volgende er nog velen! Jevayro kroonde zich tot winnaar van het toernooi! De voorzitster reageerde enthousiast op het toernooi en kondigde al aan dat dit naar meer smaakt!